Een initiatief van:

De gemeenten Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel, De Ronde Venen en Uithoorn, UWV, Luchtvaart Community Schiphol, Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam, VNO-NCW, FNV, Pantar, AM match, ABU, NBBU, MKB Amsterdam, Leerwerkloket, House of Skills en Sociaal Werkkoepel.

  • Home
  • Ik ben op zoek naar werk

Ik ben op zoek
naar werk

Werk zoeken in deze coronatijd kan een uitdaging zijn. Wat kunt u nog wel doen en wat gaat nu even niet? In sommige sectoren is er nu juist meer vraag naar kandidaten. En hoe lopen sollicitatieprocedures nu, bijvoorbeeld videosolliciteren? Onderstaande organisaties helpen u graag op weg.

Met HalloWerk naar nieuw werk

Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam begeleidt medewerkers (waar nodig in samenspraak met hun huidige werkgever) naar een nieuwe werkgever.

HalloWerk Naar Werk is een digitaal platform waar werknemers die tijdelijk of definitief hun baan kwijtraken, zich kunnen presenteren en zelf op zoek kunnen gaan naar een nieuwe baan. Tegelijkertijd gaan op dit platform ook werkgevers met vacatures op zoek naar nieuwe medewerkers. Zo wordt het makkelijker om van werk naar werk te gaan en kan uitstroom naar een uitkering voorkomen worden.

Heeft u interesse om aan de slag te gaan met HalloWerk Naar Werk? Mail dan vandaag nog naar servicedesk@grootamsterdamwerktdoor.nl. Vermeld daarbij uw voornaam, achternaam, e-mailadres en huidige werkgever.

_________________________________

Plaats uw CV op werk.nl

Op werk.nl kunt u een uitkering aanvragen en helpen we u bij het zoeken naar werk. Dit doen we met trainingen, sollicitatietips, webinars en een groot vacatureaanbod. Op uw persoonlijke pagina – Mijn Werkmap – kunt u uw cv maken en op werk.nl plaatsen. Ook kunt u daar uw sollicitatieactiviteiten doorgeven.

Klik hier voor meer informatie.

_________________________________

Gemeente Amsterdam

Wilt u aan het werk, hebt u geen of onvoldoende inkomen en geen (recht op) WW-uitkering? Als u in Amsterdam woont, dan kan de gemeente u verder helpen bij het zoeken naar werk.

Klik hier voor meer informatie.

Als uw partner werkt of een WW-uitkering ontvangt, heeft u geen recht op bijstand. Mogelijk kunnen wij u toch helpen bij het vinden van werk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie.

_________________________________

Werkplein AA

Het Werkplein AA is voor mensen die werk zoeken en bedrijven in de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer. Op het Werkplein AA vindt u vacatures. U krijgt informatie, hulp en training. Daardoor heeft u meer kans op een nieuwe baan. U kunt gebruik maken van onze computers om naar werk te zoeken en te solliciteren. Onze medewerkers helpen u graag. Ook organiseren we ontmoetingen met bedrijven die banen voor u hebben.

Klik hier voor meer informatie.

_________________________________

Gemeente Haarlemmermeer

Bent u inwoner van de gemeente Haarlemmermeer en wilt u aan het werk of bent u op zoek naar een andere baan? De accountmanagers van WSP Haarlemmermeer denken graag met u mee en kunnen u in verbinding brengen met werkgevers die vacatures open hebben staan. Neem contact op door een e-mail te sturen.

Wilt u meer informatie over hulp bij het vinden van werk? Klik dan hier.

_________________________________

Gemeente Diemen

Wilt u aan het werk, hebt u geen of onvoldoende inkomen en geen (recht op) WW-uitkering? Als u in Diemen woont, dan kan de gemeente u verder helpen bij het zoeken naar werk.

Klik hier voor meer informatie.