Ik ben op zoek
naar werk

Werk zoeken in deze coronatijd kan een uitdaging zijn. Wat kunt u nog wel doen en wat gaat nu even niet? In sommige sectoren is er nu juist meer vraag naar kandidaten. En hoe lopen sollicitatieprocedures nu, bijvoorbeeld videosolliciteren? Onderstaande organisaties helpen u graag op weg!

Werk.nl
Op werk.nl kunt u een uitkering aanvragen en helpen we u bij het zoeken naar werk. Dit doen we met trainingen, sollicitatietips, webinars en een groot vacatureaanbod. Op uw persoonlijke pagina – Mijn Werkmap – kunt u uw cv maken en op werk.nl plaatsen. Ook kunt u daar uw sollicitatieactiviteiten doorgeven.

 Klik hier voor meer informatie.

_________________________________

Gemeente Amsterdam
Wilt u aan het werk, hebt u geen of onvoldoende inkomen en geen (recht op) WW-uitkering? Als u in Amsterdam woont, dan kan de gemeente u verder helpen bij het zoeken naar werk.

Klik hier voor meer informatie.

Als uw partner werkt of een WW-uitkering ontvangt, heeft u geen recht op bijstand. Mogelijk kunnen wij u toch helpen bij het vinden van werk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie.

_________________________________

Werkplein AA

Het Werkplein AA is voor mensen die werk zoeken en bedrijven in de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer. Op het Werkplein AA vindt u vacatures. U krijgt informatie, hulp en training. Daardoor heeft u meer kans op een nieuwe baan. U kunt gebruik maken van onze computers om naar werk te zoeken en te solliciteren. Onze medewerkers helpen u graag. Ook organiseren we ontmoetingen met bedrijven die banen voor u hebben.

Klik hier voor meer informatie.

_________________________________

Gemeente Haarlemmermeer
Bent u inwoner van de gemeente Haarlemmermeer en wilt u aan het werk of bent u op zoek naar een andere baan? De accountmanagers van WSP Haarlemmermeer denken graag met u mee en kunnen u in verbinding brengen met werkgevers die vacatures open hebben staan. Neem contact op door een e-mail te sturen.

Wilt u meer informatie over hulp bij het vinden van werk? Klik dan hier.

_________________________________

Gemeente Diemen
Wilt u aan het werk, hebt u geen of onvoldoende inkomen en geen (recht op) WW-uitkering? Als u in Diemen woont, dan kan de gemeente u verder helpen bij het zoeken naar werk.

Klik hier voor meer informatie.